Byggentreprenad

Vår kärnverksamhet är småhusentreprenader där vi främst riktar in oss mot nyproduktion, men vi utför självklart även tillbyggnader, renoveringar och övriga byggarbeten, exempelvis takbyten och badrumsrenoveringar. Våra beställare är både professionella beställare som konsumenter.

Vi riktar främst in oss mot helhetsåtaganden i form av total- alternativt generalentreprenad. Vi har egen personal inom bygg och kakel. I övrigt har vi även hjälp av ett fåtal samarbetspartners som vi behöver för att hjälpa dig att få det slutresultat som du önskar. Vi har endast ett fåtal underleverantörer/entreprenörer som vi känner mycket väl och har jobbat tillsammans med länge.

Våra främsta styrka är att våra kompetenta och duktiga medarbetare har en stark vilja och ett stort engagemang för att kunna uppfylla våra kunders önskemål.

Vi ombesörjer även projektering och ta fram ritningar i den omfattning som behövs med hjälp av vår egen projektör som står redo för er entreprenad. Vår projektör tar fram de handlingar som krävs för att just ert projekt skall bli få en bra kvalitet och ge vår personal ett bra underlag för utförandet på byggplatsen.