Skall du bygga ny villa?

Kontakta oss med era idéer, så sätter vi oss ned tillsammans för att se vad vi kan göra för er på er väg mot ert nya boende.

Vi har ett nära samarbete med ett mindre antal leverantörer, som gör det möjligt för oss att kunna erbjuda dig som beställare en entreprenad där vi även levererar ett komplett materialpaket till hela er villa – BIMAB-Villan!

Vi riktar främst in oss mot helhetsåtaganden i form av total- alternativt generalentreprenad. Vi har egen personal inom bygg och kakel. I övrigt vi även hjälp av ett fåtal samarbetspartners som vi behöver för att hjälpa dig att få det slutresultat som du önskar. Vi har endast ett fåtal underleverantörer/entreprenörer som vi känner mycket väl och har jobbat tillsammans med länge.

Trygghet när du bygger ny villa

Våra främsta styrkor är att vi med vår kvalificerade byggsamordning kan fungera som din ”lots” från start till färdigt hus och att våra kompetenta och duktiga medarbetare har en stark vilja och ett stort engagemang för att kunna uppfylla våra kunders önskemål.

Väljer du att bygga din villa med oss vet du att du får en entreprenör att lita på. Vi hjälper gärna till med referenser som själva kan dela med sig av sin erfarenhet av att ha oss som entreprenör.

Att bygga villa är ett stort beslut och det tar tid innan man kommer i mål, men låt oss lotsa er på vägen så ser vi till att det blir en trygg resa till ert nya boende. Läs mer om hur det går till att bygga en villa och tveka inte att kontakta oss för mer information.

Du kan känna dig trygg med oss som din villabyggare!

BIMAB

Byggservice i Mark AB
Bonared Strömkulla 2
511 98 Hyssna

Tel: 0320-380 30 (Växel)
Maila oss »