Byggservice i Mark AB

Byggservice i Mark AB – i dagligt tal oftast benämnt BIMAB – grundades 1994 av Jonas Olofsson i Hyssna. Företaget har idag kontor i Hyssna och projekten stäcker sig från Varberg i söder, Göteborg i norr och Borås österut.

Våra medarbetare är vår styrka och det är deras kompetens och vilja att uppfylla kundernas önskemål som är vår ryggrad.

Vi jobbar idag främst med småhusbyggnation i form av både nyproduktion och renovering/tillbyggnader. Våra kunder är både professionella beställare och konsumenter.

Vår främsta fokus ligger på helhetsåtaganden i form av totalentreprenad alternativt generalentreprenad. Vi har ett fåtal samarbetspartners som vi samarbetar med för att kunna leverera ett bra slutresultat, med hög kvalitet, till er som kund.

Vi kan erbjuda dig som beställare ett koncept för småhusbyggnation som vi kallar för BIMAB-Villan. Vi tar, tillsammans med dig som beställare, fram en lösning för just din villabyggnation.

Det som särskiljer oss från många andra är att vi i vårt åtagande erbjuder ett mervärde då det alltid ingår kvalificerad byggsamordning med protokollförda möten under entreprenadtiden samt en roll att fungera som er ”lots” från tidigt skede fram till arbetens avslut.