Ett nytt spännande år – 2020!

Ett nytt spännande år – 2020!

Nu när vi kommit ett par veckor in i det nya året kan vi se tillbaka på ett 2019 som passerade i full fart med många spännande projekt som vi genomfört.

Vi har påbörjat det största projektet hittills i vår historia med byggnationen av 56 st lägenheter i Skene för Marks Bostads AB – Projekt Ängahagen. Vi har även fått klart med fler tomter som gör att vi kan erbjuda fler tomter till kunder som vill bygga, men inte har någon tomt ännu. I dagsläget har vi tomter i Fotskäl, Sätila, Hyssna. I början av detta året kommer vi att presentera mer information kring projekten i Sätila och Hyssna på vår hemsida. Vi har under året sålt 11 st BIMAB-Villor, samt genomfört ett antal renoveringsprojekt och tillbyggnader.

Detta året – 2020 – kommer innebära många spännande projekt att ta tag i! Vi har bra framförhållning i klara projekt och detta året är till stora delar redan fullbelagt, vilket så klart är väldigt positivt. Nu i början av året har vi även säljsstart för vår villaproduktion i Sätila där vi har 18 st tomter centralt som skall byggas. 4 st tomter är redan sålda och intresset för projektet är stort, så det är med intresse i ser fram emot detta projekt. Ängahagen fortsätter under hela detta året och växer fram mer och mer. Kommer bli ett fint bostadsområde som MBAB har att erbjuda. BIMAB-Villlorna har fyllts på under året där har vi en bra beläggning och framförhållning. Sammantaget är det med stor tillförsikt vi ser fram emot ett spännande 2020!